Ağustos ayı kafe turnuvaları duyurusundan selamlar! Detaylar için okumaya devam.
3 - 25 Ağustos 2019 tarihlerinde 2 hafta sonu boyunca gerçekleşecek turnuvalara Türkiye’nin dört yanından tam 20 farklı LoL Cafe’den katılarak en iyi olduğunuzu kanıtlayabilir ve özel turnuva ödüllerinin sahibi olabilirsiniz.
Ödüller:
Tarihler ve Kafeler
Maçlar için kayıtlar, bağlantılarına yukarıdaki tablodan erişebileceğiniz Topluluk Etkinlikleri sayfamız üzerinden yapılacak. Turnuva kayıtlarıyla ilgili güncel bilgiler ve yeni açılan etkinlikler için arada göz atmayı unutmayın.
3 - 25 Ağustos 2019 tarihlerinde 2 hafta sonu boyunca gerçekleşecek turnuvalara Türkiye’nin dört yanından tam 20 farklı LoL Cafe’den katılarak en iyi olduğunuzu kanıtlayabilir ve özel turnuva ödüllerinin sahibi olabilirsiniz.
Ödüller:
- Takım - 7500 RP + 2x Gizemli Sandık + 2x Gizemli Kostüm + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi
- Takım - 3000 RP + Gizemli Sandık + 2x Gizemli Kostüm + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi
- Takım - 1500 RP + Gizemli Sandık + 2x Gizemli Kostüm + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi
- Takım - 1000 RP + Gizemli Sandık + Gizemli Kostüm + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi
- - 8. Takım - 15 Galibiyetlik XP Takviyesi
Tarihler ve Kafeler
- 1. Hafta
3 - 4 Ağustos 2019
Karma İnternet (3 Ağustos) Ümraniye/İstanbul Atatürk Mh. Bahçevanlar Sok. No:27 Ümraniye/İstanbul Nexus Game Arena (3 Ağustos) Yalova Süleyman Bey Mahallesi Vural Sokak No:3 77100 Merkez/Yalova Cafe İnn (3 Ağustos) Adana Güzelyalı Mah. 81162 Sokak Mithat Gürbüz Apt. Altı No:3/A Çukurova/Adana Cinnet İnternet (3 Ağustos) Nevşehir Yenimahalle Milli İrade Cad. No:1-3/3 Nevşehir 3K İnternet (3 Ağustos) Trabzon Gazi Paşa Mah Zeytin Sk. No:10/a Ortahisar/Trabzon FDR Oyun Cumhuriyeti (4 Ağustos) Beyoğlu/İstanbul Şehit Muhtar Mahallesi İstiklal Caddesi No:12/5 Fitaş Pasajı Beyoğlu/İstanbul Destan Bilişim (4 Ağustos) Bursa Beyler Mah. Meydan Sok. No:15 İznik/Bursa Mega Net (4 Ağustos) Mersin Bahçelievler Mah. 1806 Sok. No.2 Yenişehir/Mersin Dikkat İnternet (4 Ağustos) Ankara Ziya Gökalp Cd. 27, 06420 Çankaya/Ankara VIP İnternet Cafe (4 Ağustos) Artvin Musazade Mah Fevzi Çakmak Cad No:36/a Arhavi/Artvin Kafe Adı Şehir Adres - 2. Hafta
24 - 25 Ağustos 2019
Moonlight Game Area (24 Ağustos) Pendik/İstanbul Güzelyalı Mahallesi Yavuz Selim Cd. No:9/E Pendik/İstanbul Master Net (24 Ağustos) Kırklareli Hacıhasan Mahallesi Adil Onat Cd. No:25 Babaeski/Kırklareli Ajans Net (24 Ağustos) Malatya Şifa Mah. Zapçıoğlu Cad. No.9 44100 Merkez/Malatya Skynet (24 Ağustos) Çorum Yavruturna Mahallesi, Cengiz Topel Cd. No:3 Merkez/Çorum Atlantis Net (24 Ağustos) Manisa 1.Anafartalar Mah Avni Gemicioğlu Cad No:11/B Şehzadeler/Manisa SİS Espor Arena (25 Ağustos) Beşiktaş/İstanbul Sinanpaşa Mahallesi Köyiçi Mektep Sk. No:5 Beşiktaş/İstanbul Ri İnternet (25 Ağustos) Tekirdağ Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah. Kuru Sok. No:6 Çerkezköy/Tekirdağ Alara Net (25 Ağustos) Elazığ Nailbey Mah. Yeşildere Sok. No.4/2 Merkez/Elazığ Explorer İnternet (25 Ağustos) Samsun 19 Mayıs, Muradiye Sk. No:15, 55030 Düvencik Köyü/İlkadım/Samsun Seçkin Game Center (25 Ağustos) İzmir Yıldız Mah Hoca Ahmed Yesevi Cad No:110/A Buca/İzmir Kafe Adı Şehir Adres
Maçlar için kayıtlar, bağlantılarına yukarıdaki tablodan erişebileceğiniz Topluluk Etkinlikleri sayfamız üzerinden yapılacak. Turnuva kayıtlarıyla ilgili güncel bilgiler ve yeni açılan etkinlikler için arada göz atmayı unutmayın.